Το Αγρόκτημα

Το Αγρόκτημα Βραχιάς βρίσκεται στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού, στην καρδιά ενός από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα της Ελλάδος που αποτελεί τον ιδανικό βιότοπο για πολλά είδη ζώων και φυτών.

Εντός του αγροκτήματος, πρίν λίγα χρόνια, κατασκευάστηκε σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον μία σύγχρονη γαλακτοκομική μονάδα, η οποία σήμερα αποτελεί την έδρα μας και μας επιτρέπει να αξιοποιούμε την σύγχρονη τεχνολογία παράγοντας γαλακτοκομικά προιόντα με προσήλωση στην παράδοση και με προσοχή στο φυσικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί.

Συλλέγουμε το γάλα μας από τους παραγωγούς του οικολογικού πάρκου που μας περιβάλλει, μίας περιοχής που έχει ενταχθεί στο δίκτυο οικολογικών περιοχών της Ευρώπης Natura 2000 και προστατεύεται από την Διεθνή Συνθήκη Ραμσάρ για τους υγροβιότοπους.

Η επιλογή των παραγωγών γίνεται με αυστηρά κριτήρια και ελέγχους, ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στο τελικό προϊόν μας.

Tο γάλα μας είναι ολόφρεσκο, τοπικό, απευθείας από την Ελληνική φύση, συλλέγεται και παστεριώνεται καθημερινά, όπως ακριβώς πρέπει έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται κανένα από τα θρεπτικά συστατικά του. Εξασφαλίζουμε την ελάχιστη επεξεργασία του φρέσκου γάλακτος που συλλέγουμε και διασφαλίζουμε ότι εντός 24 ωρών σφραγίζουμε όλες τις θρεπτικές ουσίες του μέσα στα προιόντα μας.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Αυθεντικό Ελληνικό Γιαούρτι

Έδεσμα με Καλλιέργεια Γιαούρτης