Τί Προσφέρουμε- Που απευθυνόμαστε

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, τις αξίες μας, το περιβάλλον και τους πελάτες μας.

Επιλέγουμε ελληνικές πρώτες ύλες, φρέσκο αγελαδινό γάλα γάλα από την περιοχή μας και εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής στοχεύοντας καθημερινά σε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, κάτι το οποίο αποτελεί ηθική δέσμευση για εμάς.

Είμαστε προσηλωμένοι στο όραμα και την αποστολή μας, επενδύοντας σε νέα, καινοτόμα προϊόντα και αξιοποιώντας την εμπειρία, τις γνώσεις και το μεράκι των ανθρώπων μας προς όφελος των πελατών μας.

Προσφέρουμε αυθεντικότητα, αγνότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα και προσπαθούμε καθημερινά να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της κοινωνίας και των συνεργατών μας.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής,  απευθυνόμενα πρωτίστως στον επαγγελματικό κλάδο – εταιρίες μαζικής εστίασης, κλάδος HORECA, δίκτυα διανομής, εταιρίες εμπορίας τροφίμων.

Προσφέρουμε επιχειρησιακή ευελιξία, σταθερότητα στην ποιότητα των προϊόντων μας, συνέπεια στις παραδόσεις μας καθώς και την δυνατότητα ιδιωτικής ετικέτας στους πελάτες μας που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους ετικέτα και μακέτα.